Loje fjalesh – Gjej fjalen shqipe (Mod) 1.6.9z

Loje fjalesh – Gjej fjalen shqipe (Mod) 1.6.9z

Description of Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe unlimited money for android free download

Loje Fjalesh | Guess the word – albanian game

Loje e bukur ne shqip per te kaluar kohen.

Per te luajtur
Per te gjetur fjalet duhet te bashkosh rrathet me shkronja. Ti mund te bashkosh vetem shkronja qe jane ngitur njera tjetres lart-poshte ose majtas-djathtas dhe jo diagonalisht.Kur ngecesh ne nje nivel mund te perdoresh monedh per te kaluar ne tjetri.

Shpresojme tju pelqeje dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
Loja eshte me e bukur

mod game id : com.erald.gjejfjaletneshqip

App Information of Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe

App Name Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe
Package Name com.erald.gjejfjaletneshqip
Version 1.6.9z
Rating ( 55 )
Size 10.3 MB
Requirement Android 4.2+
Updated 2020-08-02
Installs 10,000+
Category Games, Trivia
Developer